dk​  gb  de

Fokus på finmekanik

Unikke løsninger

Fremstilling af prototyper

​CNC-drejning af komplekse emner

Har du brug for en kompetent fagspecialist, der tilbyder professionel CNC-drejning i Sønderjylland, er vi hos Finmekanisk Værksted i Sønderborg, eksperter med mange års erfaring. Med CNC-drejning er det muligt at udarbejde komplekse emner, der skal være runde, have huller eller have gravering. 

Vi tilbyder en lang række forskellige services i høj kvalitet, da vi har de helt rette maskiner til formålet. Skal vi hjælpe dig med CNC-drejning af nogle emner til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Er du mere interesseret i fræsning? Læs mere om CNC-fræsning her.

Omhyggelig og præcis CNC-drejning

Når det kommer til akkurate drejninger og præcision, er vi nogle af de mest erfarne eksperter med 40 år i branchen. Vi ved derfor, hvordan vi bærer os ad med at få det flotteste slutprodukt. Vi tilbyder blandt andet følgende services:​

  • Automatdrejning
  • Langdrejning/swiss turn
  • Store seriestørrelser
  • Små seriestørrelser
  • C- & Y-akse bearbejdning
  • Vertikal- og horisontalbearbejdning
  • Fremstilling af prototyper

Med kompetent CNC-drejning kan vi dreje komplekse emner, bore med højtryk for meget små huller, 6-kantdrejning til nøgleflader, samt meget andet inden for finmekanik

Ligger din virksomhed i Aabenraa, sønderborg eller et andet sted i Sønderjylland? Kontakt os gerne for rådgivning eller en uforpligtende snak om dine behov.

Vi har fokus på dine behov

Hos os kan du få kyndig hjælp og vejledning til alt inden for vores domæne. Uanset om du skal have hjælp til at udarbejde en prototype eller sat et produkt i masseproduktion, er vi parate til at løfte opgaven på vores værksted i Sønderborg på Als. 

Vi har maskiner til at udføre CNC-drejning i høj kvalitet, hvilket sikrer dig et flot produkt, præcis som du ønsker det.

Lad os tage en uforpligtende samtale om din opgave, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. God kommunikation er i vores optik det, der baner vejen for et godt resultat. Kontakt os for at høre mere på telefon 20 20 16 05 eller skriv til info@f-v.dk.​​

Har du spørgsmål, så skriv til os via formularen

Så vender vi tilbage til dig hurtigts muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Finmekanisk Værksted ApS

CVR: 36941820

Kontakt

Telefon: 74 42 72 22

E-mail: info@f-v.dk